Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Infrastrukturë

Infrastrukturë

Ka filluar puna në aksin rrugor Zaplluxhe – Tyrbe

Në kuadër të projektit të financuar nga Ministria e Infrastrukturës për zgjerimin dhe rregullimin e aksit rrugor nga Zhuri për në Dragash bën pjes edhe aksi rrugor Dragash-Brod si dhe Tyrbe-Zaplluxhe, e në këtë të fundit kanë filluar punimet e projekti është drejt finalizimit të etapës së parë. Në ditët…