Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Institucione

Institucione

42 vite punë, pensionohët mamia Xhejrane Lokaj (Video, Foto)

Sot në sallën e asambles komunale u organizua një takim në shenje falënderimi e urimi për punën e madhe në 42 vite me radhe si mami e jo vetëm në komunën e Dragashit. Në këtë takim me rastin e pensionimit të mamis Xhejrane Lokaj ishin të pranishem pjestar nga kabineti…

Aktualitet

Ministri Enis Kervan vizitoi Komunën e Dragashit

Sot me datë 01 Tetor 2020, Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan vizitoj punimet që janë duke u zhvilluar në Komunën e Dragashit për realizimin e projektit “Ndërtimi i pushimoreve në të gjitha fshatrat e Komunës së Dragashit”. Ministri z.Kervan dhe kryetari komunës së Dragashit z.Shaban Shabani vizituan…

Aktualitet

Kuvendi Komunal në Dragash miratoi Buxhetin për vitin 2021

Në mbledhjen e mbajtur me datë 30.09.2020 Kuvendi Komunal në Dragash nën udhëheqjen e kryesuesit Dr. Betim Merdiu mbajti mbledhjen e 10 me pikën e rendit të ditës: Propozim vendimin për miratimin e Buxhetit për vitin 2021 dhe parashikimet për vitet 2022-2023. Propozimin për Buxhetin e vitit 2021 e bëri…

Arsim

Njoftim për konkursin për mësimdhënës në fshatin Plavë

Në përputhje me dispozitat e udhëzimit administrativ ( MPMS) Nr.07/2017 të nenit 10 pika 4,5 dhe 6 për rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik Komisioni i përzgjedhjes ka përpiluar listën me rezultatet e arritura në Testin më shkrim, të realizuar me datë: 14.09.2020 Njoftohen aplikuesit që në afatin…