Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Biznese

Biznese

Donacion anti-COVID nga kompania AEG, përfituese tri shkolla (Video, Foto)

Sot në zyrën e kryetarit të komunës u nënshkrua memorandum bashkpunimi, prej të cilit do përfitojn nxënësit e tre shkollave fillore nga Komuna e Dragashit. Duke u nisur nga rrethanat e krijuara si pasoj e pandemisë, prej buxhetit të planifikuar për donacione, kompania vendore AEG SHARR do dhuroj pako anti…

Biznese

Në Dragash kremtohët dita botërore e gruas Rurale (Video, Foto)

Gjatë ditës së sotme në komunën e Dragashit ka qëndruar një delegacion nga Institucioni më i lartë shtetëror si dhe përfaqësues nga organizatat ndërkombëtare, të cilët kishin përzgjedhur këtë komunë për të kremtuar ditën botërore të gruas Rurale. Në përbërje të ketij delegacioni ishte e pranishme kryetarja e Parlamentit të…