Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Ekonomi

Ekonomi

Zv.ministri i Financave paralajmëron ulje të pagave në sektorin publik

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi ka paralajmëruar uljen e pagave në sektorin publik. Krasniqi ka thënë se për të shpëtuar sektorin privat në Kosovë, ai ka një ide tjetër, që nuk përjashton mundësinë e uljes së pagave në sektorin publik. Ai ka thënë se Qeveria duhet të vendosin nëse duhet…

Ekonomi

Këto janë profesionet më të paguara aktualisht në Kosovë

Një raport i Agjencisë Statistikave të Kosovës lidhur me nivelin e pagave i ka renditur ata që merren me furnizim me energji elektrike, gaz, avull dhe ajër të kondicionuar, si më të paguarit në Kosovë. Sipas raportit të ASK’së, paga mesatare bruto për ata që merren me këtë punë është…

Ekonomi

Piraj: Prodhimet tona janë më cilësore se ato të importuara

Pronari i kompanisë ” MEKA HALAL FOOD”, thotë së për 28 vite kanë investuar në cilësi për të bindur opinion që mund të sigurojnë prodhime të sigurta dhe cilësore. Ai në një postim në Facebook, ka thënë se prodhimet e tyre janë më cilësore se ato që importohen në Kosovë….

Ekonomi

Buxheti për vitin 2021 pritet të jetë 2.4 miliardë euro

Qeveria e Kosovës në këtë rast Ministria e Financave është në fazën finale të përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2021. Buxheti për vitin 2021 pritet të jetë 2.4 miliardë euro ose 200 milionë euro më i ulët në krahasim me këtë të vitit aktual për shkak të pandemisë COVID-19. Zëvendësministri…

Ekonomi

Minatorët paralajmërojnë greva e protesta nëse bisedohet për Trepçën

Minatorët e minierës Trepça në Stantërg kanë paralajmëruar eskalim të situatës nëse në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë zhvillohen bisedime për Trepçën. Ata kanë tërhequr vërejtjen qeveritarëve që të kenë kujdes që Trepça të mos përfshihet assesi si temë e këtij dialogu, në të kundërtën paralajmëruan greva dhe protesta. Gani…