Regjistrohu
Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.


Emisionet

Ligjëratat e Ramazanit

Ligjërata, pyetje dhe përgjigje

Kronika Javore

Ku!? N'Opojë

Festivali "Opoja Vallëzon"

Festivali Rinor 2019

Gara e Kuajve 2018

Gëzuar 2019

Jemi duke punuar për tju ofruar një çasje sa më të lehtë, së shpejti në www.video.opoja.tv