Regjistrohu
Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Aktuale

Aktuale

Zgatar Electronics zgjerohet edhe në Tiranë

Pas Prizrenit dhe Prishtinës, tash Zgatar Electronics ka hapur dyqanin në Tiranë. Sipas pronarit të kompanisë, Rexhep Ibrahimi hapja e këtij dyqani është bërë me qëllim që t’i ofrohet më…