Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Diaspora

Diaspora

“Shqiptarë”, dy Ministrat e Jashtëm i përgjigjen fuqishëm Vulinit

Dy Ministrat e Jashtëm shqiptarë, Meliza Haradinaj-Stbulla dhe Gent Cakaj i janë kundërpërgjigjur fuqishëm ministrit të Mbrojtjes të Serbisë, Aleksandar Vulin. Vulin ka komentuar deklaratën e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Ramës i cili në mbledhjen e sotme të dy qeverive ka thënë se porti i Durrësit do të jetë de…

Diaspora

Me 31 vende Gjermania po planifikon rihapjen e kufijve

Gjermania ka thënë se ka vënë nën kontroll përhapjen e koronavirusit. Qeveria e Gjermanisë planifikon të heqë ndalesën e udhëtimit për turistët e 31 vendeve evropiane, nisur nga data 15 qershor. Gjermania, sikur edhe vendet e tjera të Bashkimit Evropian dhe më gjerë, ka mbyllur kufijtë në mes të marsit,…

Aktualitet

OPOJANJA ELONA KAMBERI PËRFAQËSON AUSTRINË NË BRUKSEL

Bashkatdhetares sonë Elona Kamberi e njohur si shqiptarja e parë që punon në një kabinet ministror austriak, këto ditë i është besuar udhëheqja e Task-forcës shtetërore austriake për implementimin e planit “Green Deal” të Komisionit Evropian në Austri. Ajo përfaqëson Austrinë në të gjitha mbledhjet koordinuese të kësaj fushe në…