Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Kronika

Biznese

Donacion anti-COVID nga kompania AEG, përfituese tri shkolla (Video, Foto)

Sot në zyrën e kryetarit të komunës u nënshkrua memorandum bashkpunimi, prej të cilit do përfitojn nxënësit e tre shkollave fillore nga Komuna e Dragashit. Duke u nisur nga rrethanat e krijuara si pasoj e pandemisë, prej buxhetit të planifikuar për donacione, kompania vendore AEG SHARR do dhuroj pako anti…

Institucione

42 vite punë, pensionohët mamia Xhejrane Lokaj (Video, Foto)

Sot në sallën e asambles komunale u organizua një takim në shenje falënderimi e urimi për punën e madhe në 42 vite me radhe si mami e jo vetëm në komunën e Dragashit. Në këtë takim me rastin e pensionimit të mamis Xhejrane Lokaj ishin të pranishem pjestar nga kabineti…

Biznese

Në Dragash kremtohët dita botërore e gruas Rurale (Video, Foto)

Gjatë ditës së sotme në komunën e Dragashit ka qëndruar një delegacion nga Institucioni më i lartë shtetëror si dhe përfaqësues nga organizatat ndërkombëtare, të cilët kishin përzgjedhur këtë komunë për të kremtuar ditën botërore të gruas Rurale. Në përbërje të ketij delegacioni ishte e pranishme kryetarja e Parlamentit të…

Kronika

Shënohet 11 Tetori – Dita Ndërkombëtare e Vajzës (Video, Foto)

Me qëllim të shënimit të 11 Tetorit – Ditës Ndërkombëtare të Vajzës ashtu edhe të muajit tetor i cili përkufizohet si muaji i paqes dhe rezolutës 1325, Zyrtareja për barazi Gjinore në Komunën e Dragashit znj.Lindita Piraj, në bashkëpunim me OSBE mbajtën ligjërata, me të cilat synohët sensibilizimi i vajzave…