Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Shëndetësi

Shëndetësi

Sot është pensionuar Dr Rrahim Ymeri!

Pas një kontributi shumëvjeçare sot është pensionuar Dr Rrahim Ymeri nga fusha e Mjekësisë. Dr Rrahim Ymeri ka dhënë kontribut shumëvjeçare në fushën e Kirurgjisë në Spitalin Rajonal të Prizrenit…

Kosova

31 policë dhurojnë gjak vullnetarisht

Policia e Kosovës në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, është duke zhvilluar aksionin për dhurimin vullnetar të gjakut. Në kampin e Njësive të Specializuara në Vrellë, 31…