KOSOVË DHE RAJON

Banorët e Dragashit kerkojn shërbime 24 orë nëpër Qendrat e Mjeksisë Familjare

Edhe pse në komunën e Dragashit nuk ka asnjë rast të dyshuar me virusin COVID19...

Gjahtarët nga Shqipëria futën ilegalishtë në Kosovë dhe vrasin kafshët në Restelicë të Dragashit

Gjahtarë nga Shqipëria janë futur ilegalishtë në Restelicë/ Dragash – Kosovë dhe të martën kanë...

Detyrat dhe përgjegjësitë për realizimin e mësimit në distancë

Për realizimin me sukses të mësimit në distancë, kërkohet angazhimi i plotë i personelit arsimor....

Sot do të fillon mësimi online në Kosovë

Nga sot do të nis mësimi online në Kosovë. Këtë e ka bërë të ditur ministrja...

Profesori Fatmir Mehmeti mban Online orën mësimore me nxënësit

Shkolla IMSK në Prizren është pjesë e shumë shkollave anekënd Botës të fondacionit me këtë...

TË FUNDIT

Banorët e Dragashit kerkojn shërbime 24 orë nëpër Qendrat e Mjeksisë Familjare

Edhe pse në komunën e Dragashit nuk ka asnjë rast të dyshuar me virusin COVID19 por as edhe të konfirmuar nga ky i fundit...

BIK-u në Dragash ndan pako ushqimore për 57 familje nevojtare

Sot me datë 2 Prill të vitit 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame në Dragash përkatësishtë sektori humanitar dega e “Bereqeti-të”, bëri shpërndarjen e pako...

Dragashi përfiton nga Qeveria vetëm një projekt sportiv për vitin 2020

Kuvendi i Republikës së Kosovës me datë 10 Mars ka miratuar Buxhetin për vitin 2020 i cili është votuar me 63 vota pro. Televizioni Opoja...

SPORT

Anulohet ndeshja ndërmjet KF Lugut të Beranit dhe KF Opoja

Me vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës pezullohen të gjitha aktivitetet sportive ne nivel vendi si masë kundër COVID-19 njofton televizioni Opoja. Prandaj ndeshja...

ISLAME

BIK-u në Dragash ndan pako ushqimore për 57 familje nevojtare

Sot me datë 2 Prill të vitit 2020 Këshilli i Bashkësisë Islame në Dragash përkatësishtë sektori humanitar dega e “Bereqeti-të”, bëri shpërndarjen e pako...

OPINIONE

Të reflektohet është e domosdoshme!

Çdo veprim që të dërgon në uljen e tensioneve politike, në këto momente është më se domosdoshme. Është përgjegjësi kushtetuese, obligim moral dhe njerëzor. Është...

NATYRË

Ujëvarat e Mirushës, mrekulli natyrore e Kosovës ku mund të freskoheni...

Ujëvarat e Mirushës, të cilat gjenden në fshatin Llapçevë të Komunës së Malishevës, janë të shpallura nga Qeveria e Kosovës si Monument i Natyrës...

AutoTech

Bëhet e ditur data kur Ferrari e prezanton makinën e re...

Në fund të këtij muaji, do ta shohim këtë hibrid pa asnjë shtresë kamuflazhiLinjës së makinave të reja, Ferrari do t’ja shtojë...