Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Teknologji

Teknologji

Edhe Yahoo e Twitter e njohin Kosovën, vendosin prefiksin +383

Pas Netflix, edhe Yahoo dhe Twitter janë dorëzuar përball kërkesave të kosovarëve. Kompanitë e famshme amerikane ka vendosur prefiksin e Kosovës në web-faqe. Tani më llogaritë që do të hapen në këto platforma mund të bëhen me numër të Kosovës. Më parë është bërë një peticion ku është kërkuar që…

Teknologji

IPKO QË MË SHUMË SE NJË ORË LË KOSOVARËT PA INTERNET

Kompania telekomunikuese IPKO ka lënë kosovarët pa internet për më shumë se një orë Kosovarët po ‘vuajnë’ orëve të fundit shkaku se nuk po mund ta përdorin internetin. Dhe fajtor për këtë gjendje të krijuar është kompania IPKO, e cila ka probleme që nga ora 16:00. Përveç që nuk bëjnë…

Teknologji

Apple dërgon përditësimin shumë të rëndësishëm të iOS 14.0.1

Apple përditësoi iOS 14 vetëm 8 ditë nga debutimi i saj. Përditësimi i ri është i vogël, vetëm 170MB dhe duhen vetëm pak minuta për tu shkarkuar. iOS 14.0.1 përqendrohet tek rregullimi i problemeve dhe gabimeve dhe në këtë artikull shpjegojmë çdo gjë që duhet të dini për versionin më…

Teknologji

Microsoft teston me tabet që flenë gjumë në shfletuesin Edge

Në uebsajtin Microsoft Tech Community, kompania diskuton se çfarë janë tablet që flenë, si funksionojnë dhe si e ndihmojnë kompjuterin tuaj. Ndërsa po i afrohet mbylljes së versionet të vjetër të Edge, kompania ka punuar pa pushim për të shndërruar Edge e ri me motorin Chromium në një konkurrentë të…

Teknologji

Përshkallëzohet beteja mes Apple dhe Komisionit Evropian

Në 2016-ën një gjykatë vendosi se Apple kishte përfituar në mënyrë të paligjshme por që vendimi u kthye pas në Korrik të 2016. Komisioni Evropian ka planifikuar të apelojë vendimin e Gjykatës së Përgjithshme Evropiane në favor të Apple, ndërsa ky i fundit nuk detyrohet të paguajë 13 miliardë euro…