Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Arsim

Arsim

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Drejtoria Komunale e Arsimit në Dragash (DKA), sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike” Për herë të tretë Drejtoria e Arsimit në Dragash dhe Shoqata e Matematikanëve të Kosovës organizojnë Olimpiadën Matematike. Nga kjo garë do të caktohen përfaqësuesit e Komunës së Dragashit në Olimpiadën XIII Matematike të Kosovës…

Arsim

Falë bashkëpunimit të DKA-së me Caritasin Zviceran përurohën tri klasë për arsimim parafillor (Video, Foto)

Falë bashkfinancimit të Drejtorisë së Arsimit dhe Caritasit Zviceran në kuadër të projektit “Shpresa” janë paisur me inventar për parashkollorë tri shkolla nga komuna e Dragashit, nder to shkollat: “Shaban Shabani” paralelja në Pllavë, “Fetah Sylejmani” në Dragash si dhe “Sezai Surroi” në Bellobrad, në këtë të fundit sot u…

Arsim

Mësuesi Raif Myrtezani nga fshati Zaplluxhe është pensionuar.

Mësuesi Raif Myrtezani, i cili u ka kushtuar gjysmën e jetës nxënësve të tij, tani është 65 vjeç dhe njeherit është pensionuar. Mësuesi Raif Myrtezani vjen nga fshati Zaplluxhe e komunës së Dragash, e ku i cili udhëtonte çdo ditë për në fshatin Blaç për të dhënë kontributin e tij…

Arsim

Program trajnues për edukatorët parafillor në komunën e Dragashit

Përgatitja e edukatorëve parafillor për përkrahjen dhe zhvillimin e potencialit të fëmijëve përmes lojës dhe kreativitetit Drejtoria e Arsimit në Dragash dhe Caritasi Zviceran në bashkëpunim me Institutin Pedagogjik në kuadër të projektit “SHPRESA” po mbajnë programin trajnues “Përgatitja e edukatorëve parafillor për përkrahjen dhe zhvillimin e potencialit të fëmijëve…

Arsim

Pezullohet mësimi për disa ditë në shkollën Samidin Emini në Kuk

NJOFTIM Njoftohet kolektivi dhe nxënësit e SHFMU-së “Samidin Emini” në Kuk se për arsye se në shkollë do të kryhen punime në gelqerosje dhe ndërrimin e dyerve të klasave mësimi do të pezullohet për disa ditë nga dita e martë deri të hënën, por këto ditët e humbura do të…

Arsim

Njoftim për konkursin për mësimdhënës në fshatin Plavë

Në përputhje me dispozitat e udhëzimit administrativ ( MPMS) Nr.07/2017 të nenit 10 pika 4,5 dhe 6 për rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik Komisioni i përzgjedhjes ka përpiluar listën me rezultatet e arritura në Testin më shkrim, të realizuar me datë: 14.09.2020 Njoftohen aplikuesit që në afatin…

Arsim

Njoftim për kandidatët e konkursit për mësimdhënës klasor

Në përputhje me dispozitat e udhëzimit administrativ ( MPMS) Nr.07/2017 të nenit 10 pika 4,5 dhe 6 për rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik Komisioni i përzgjedhjes ka përpiluar listën me rezultatet e arritura në Testin më shkrim, të realizuar me datë: 15.09.2020 Njoftohen aplikuesit që në afatin…