Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Lajme nga Opoja

Aktualitet

Testohen për Covid imamët e xhamive të komunës sonë

Sot e hënë datë: 22.02.2021 që nga ora 08:00, si rrjedhojë e marveshjës së arritur në mes të kryetarit të Këshillit të Bashkësisë Islame Dragash z.Driton Qengaj dhe drejtorin e Qendres kryesore të mjekësisë familjare në Dragash z. Ramadan Jashari është bërë testimi për të gjithë imamët dhe myezinet e…

Arsim

DKA në Dragash, sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike”

Drejtoria Komunale e Arsimit në Dragash (DKA), sot ka organizuar mbajtjen e garave “Olimpiada Matematike” Për herë të tretë Drejtoria e Arsimit në Dragash dhe Shoqata e Matematikanëve të Kosovës organizojnë Olimpiadën Matematike. Nga kjo garë do të caktohen përfaqësuesit e Komunës së Dragashit në Olimpiadën XIII Matematike të Kosovës…

Arsim

Falë bashkëpunimit të DKA-së me Caritasin Zviceran përurohën tri klasë për arsimim parafillor (Video, Foto)

Falë bashkfinancimit të Drejtorisë së Arsimit dhe Caritasit Zviceran në kuadër të projektit “Shpresa” janë paisur me inventar për parashkollorë tri shkolla nga komuna e Dragashit, nder to shkollat: “Shaban Shabani” paralelja në Pllavë, “Fetah Sylejmani” në Dragash si dhe “Sezai Surroi” në Bellobrad, në këtë të fundit sot u…

Shpallje & Njoftime

Njoftim me rendesi nga “Eko Regjioni” në Dragash

Kompania e cila merret me mbledhjen e mbeturinave “Eko Regjioni” në Dragash nepermjet një komunikate dhënë për media ka kërkuar nga klientet e saj që të kryejnë obligimet ndaj kompanisë. Kjo është komunikata e “Eko Regjioni” në Dragash: KRM – “ EKOREGJIONI” Sh. A Njesia Operative –DRAGASH Shfrytëzoje rastin për…

Aktualitet

Vëllezërit Lecaj sjellin dy projekte muzikore për treven e Opojës.

Këngëtaret e mirënjohur Rijad dhe Mirhat Lecaj së fundi kanë sjell dy projekte muzikore për adhuruesit e muzikës së tyre. Këto dy projekte muzikore të Vëllezërve Lecaj janë kushtuar vendlindjes së tyre pra behet fjalë për treven e Opojës në komunën e Dragashit. Rijad Lecaj në një prononcim për televizionin…