Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Aktualitet

Aktualitet

Mbahet mbledhja e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi.

Në sallën e Kuvendit Komunal sot është mbajtur mbledhja e radhës për vitin 2021 të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), e cila u drejtua nga kryetari i Komunës së Dragashit, z. Shaban Shabani. Pas miratimit të rendit të ditës, kryetari Shabani shpalosi në pika të detajuara gjendjen e…

Aktualitet

Fillon vaksinimi në Dragash – Drejtori i QKMF-së e merr i pari

Në Dragash filloi vaksinimi kundër virusit Covid-19, ku në mënyrë ceremoniale i pari që e mori ishte drejtori i QKMF-së, Ramadan Jashari. Në një prononcim për RadioSharrin, Jashari tha se për Dragash janë ndarë 50 vaksina të prodhuara nga “Astra Zeneca”, të cilat do t’i marrin një pjesë e mjekëve,…

Aktualitet

CIMIC-u Italian dhuroi 10 pajisje oksigjeni për QKMF Dragash

CIMIC-u italian, i cili operon brenda KFOR-it dhuroi 10 pajisje oksigjeni në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Dragash Behar Brenolli drejtor i shëndetësisë theksoi se nevoja për këto pajisje u rrit pas fillimit të pandemisë. Disa nga këto pajisje do të instalohen në aneksin e ri që është ndërtuar. “Avantazhi…

Aktualitet

Testohen për Covid imamët e xhamive të komunës sonë

Sot e hënë datë: 22.02.2021 që nga ora 08:00, si rrjedhojë e marveshjës së arritur në mes të kryetarit të Këshillit të Bashkësisë Islame Dragash z.Driton Qengaj dhe drejtorin e Qendres kryesore të mjekësisë familjare në Dragash z. Ramadan Jashari është bërë testimi për të gjithë imamët dhe myezinet e…

Aktualitet

Vëllezërit Lecaj sjellin dy projekte muzikore për treven e Opojës.

Këngëtaret e mirënjohur Rijad dhe Mirhat Lecaj së fundi kanë sjell dy projekte muzikore për adhuruesit e muzikës së tyre. Këto dy projekte muzikore të Vëllezërve Lecaj janë kushtuar vendlindjes së tyre pra behet fjalë për treven e Opojës në komunën e Dragashit. Rijad Lecaj në një prononcim për televizionin…