Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Shqiperia

Kosova

Qeveria Kurti në fokus komunën e Dragashit: ri-kategorizohet shkalla e kufirit në Krushevë

MPB në bashkëpunim me Republikën e Shqipërisë arrijnë marrëveshje për ri-kategorizimin e Pikës Kufitare në Dragash, që gjendet në fshatrat Krushevë-Shishtavec-Kukës: Marrëveshjen për ri-kategorizimin e Pikës Kufitare Krusheve (DRAGASH) – Shishtavec (KUKËS). Kjo i shërben banorëve lokal, turizmit, dhe do të jetë një alternativë shtesë e pikës kufitare në Vërmicë….

Kosova

Shtetasit e Shqipërisë do të mund të punojnë lirshëm në Kosovë

shtë themeluar Grupi Punues ndërministror për bashkërendimin e punëve për zbatimin e marrëveshjes “Për Mobilitetin në Punë” e nënshkruar në mes të Kosovës dhe Shqipërisë. Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, tha se zbatimi i kësaj marrëveshje garanton se shtetasit e Shqipërisë do të mund të punojnë në Kosovë…

Kosova

Urimi i kryetarit të komunës Shaban Shabani për festën e 28 Nëntorit

Urime Festa e 28 Nëntorit dita e flamurit kombëtar. Të urojmë për këtë ditë që lidh shumë ngjarje në historinë e popullit shqiptar, duke besuar dhe shpresuar që festën e ardhshme të flamurit ta festojmë në plotninë e tij, së bashku me luftëtarët e lirisë që sot padrejtësisht nuk janë…

Kosova

Edi Rama pret Qeverinë e Hotit me flamuj të Kosovës

Sot do të zhvillohet mbledhja e përbashkët midis dy qeverive të Kosovë dhe e asaj Shqipërisë, në Tiranë. Kabineti qeveritar sot në mëngjes ka marrë rrugën për atje, transmeton televizioni Opoja. Me të arritur në Tiranë, Qeveria e Hotit është pritur me një atmosferë të ngrohë. Ministri i Bujqësisë, Besian…