Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Shoqata

Shoqata

Zyrtarisht filloi dita e parë e punëtorisë online UPSHIFT në Dragash

Në një njoftim të publikuar nga OJQ Avoko në Dragash nepermjet llogarisë së tyre në Facebook është njoftuar për fillimin e ditës së parë të punëtorisë online. Të pranishëm në ditën e parë të kesaj punëtorisë ishin edhe Shaban Shabani- Kryetar i Komunës së Dragashit, Murat Sahin- Drejtor I UNICEF…

Shoqata

NË DRAGASH, U ORGANIZUA PANAIRI ” PROMOVIMI I BIO PRODUKTEVE TË SHARRIT”

Në Dragash, për nder të Ditës Botërore të Ushqimit, është organizuar panairi ” Promovimi i bio produkteve të Sharrit”, nga OJQ ” Ambienti”. Menaxheri i OJQ ” Ambienti”, Reshat Reshiti, tha se qëllimi i organizimit të panairit me fermerë lokal të Dragashit, ka për synim promovimin e produkteve të qumështit,…

Aktualitet

Vazhdon bashkëpunimi në mes Drejtorisë së Arsimit në Dragash dhe IOM-Kosova

Drejtori i arsimit në Dragash Vloran Cenaj sot ka pranuar një donacion nga International Organization for Migration – Kosovë. Ky donacion i cili ka për qëllim mbështetjen e nxënësve të drejtimit Infermieri në SHML “Ruzhdi Berisha” në Dragash përfshinë : Shtrat elektrik spitalor- Patient bed, Maneken për vena- Practice mannequins…