Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Shpallje & Njoftime

Shpallje & Njoftime

Njoftim me rendesi nga “Eko Regjioni” në Dragash

Kompania e cila merret me mbledhjen e mbeturinave “Eko Regjioni” në Dragash nepermjet një komunikate dhënë për media ka kërkuar nga klientet e saj që të kryejnë obligimet ndaj kompanisë. Kjo është komunikata e “Eko Regjioni” në Dragash: KRM – “ EKOREGJIONI” Sh. A Njesia Operative –DRAGASH Shfrytëzoje rastin për…

Shpallje & Njoftime

Dragashi neser do të jetë pa energji elektrike (Njoftim)

Komuna e Dragashit nesër nga ora 10:00 në mëngjes deri në ora 16:00 mbas dite nuk do të ketë furnizim me energji elektrike. Në një njoftim të publikuar nga kompania KEDS njoftohen të gjithë qytetarët e komunës së Dragashit se për shkak të disa punimeve në sistemin elektrik kjo komunë…

Shpallje & Njoftime

Ndihmë mjekësore për pacientët me sëmundje të rënda (Njoftim).

Shoqata humanitare “Shoqëri e Bashkuar” në Dragash në bashkëpunim me donatorë të ndryshëm ka vendosur të ju dal në ndihmë mjekësore qytetarëve me sëmundje të rënda. Të kontaktuar nga redaksia e televizionit Opoja, drejtori i shoqatës Elmaz Misini thotë se përparësi në ketë iniciativë do të kenë fëmijët por edhe…

Shpallje & Njoftime

Vende të lira pune në Dragash ( Njoftim)

Drejtoria e Arsimit në Dragash shpall konkursin për tre vende pune për mësimdhënës në keto institucione shkollore: •SHFMU 28 Nëntori në Bresanë një mësimdhënës të gjuhës shqipe me 10 orë pune •SHFMU Fetah Sylejmani në Dragash një mësimdhënës të gjuhës angleze me 18 orë pune deri sa të kthehet puntori…

Shpallje & Njoftime

Ndërpritet mësimi në ShML Ruzhdi Berisha në Dragash

Njoftim Pas takimit të task forcës për arsim, konsultimit me task forcën e shkollës dhe rekomandimeve të IKSHP u vendos që nesër të ndërpritet procesi mësimor në Shml “Ruzhdi Berisha” në Dragash me datë 19.10.2020 deri në arritjen e rezultateve nga IKSHPK-ja që pritet të arrijnë nesër pasdite. Dita e…

Shpallje & Njoftime

Shpallje për vende të lirë pune në Dragash

Drejtoria e Arsimit në komunën e Dragashit shpall konkurs për një mësimdhënës në lënden e matematikës. Vendi i punës është në Shfmu “Ilmi Batjari” në Blaç por që ky vend pune është i përkohshëm deri sa të kthehet punëtorja nga pushimi i lehonisë. Konkursi është i hapur deri ne fund…