Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Islame

Islame

Ebu Xhehli, ja si ra në gropën që e bëri vetë

Një ditë Ebu Xhehli i përgatiti një kurth Pergamberit a.s. Hapi një gropë përpara shtëpisë së vet dhe e thërriti Pejgamberin për vizitë në shtëpinë e tij. Kur Pejgamberi a.s. po shkonte drejtë shtëpisë së Ebu Xhehlit vjen Xhebraili a.s., dhe i tregon për gropën. Kur e mori vesht këtë…

Islame

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin e BI të Dragashit

Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, priti në takim kryetarin e Këshillit të Bashkësisë Islame të Dragashit, Ayhan ef. Beqirin, i shoqëruar nga kryeimami i Këshillit Xhafer ef. Fejziu dhe sekretari i Këshillit Nail ef. Halimi. Myftiu Tërnava falënderoi Këshillin e Bashkësisë Islame të…

Aktualitet

Shporta e Ramazanit sot i gezoi 35 familje në Opojë

Shoqata humanitare “Opoja” po vazhdon aksioni humanitar për tu dalë në ndihmë familjeve në nevojë në komunën e Dragashit. 26.04.2020 Karvani jonë humanitar sot vazhdoi me shperndarjen e pakove nepër fshatrat e Opojës ku u ndihmuan 35 familje: 10-Zaplluxhe 06-Blaq 07-Zgatar 06-Brrut i Vogel 03-Brrut i Madhë 03-Kosavë Edhe nesër…

Aktualitet

“Shporta e Ramazanit” aksion humanitarë në treven e Opojës!

Shoqata humanitare “OPOJA” në fillim të muajit të madhërishëm të Ramazanit ka filluar aksionin për të ndihmuar familjet në nevojë në komunën e Dragashit. Në njoftimin e publikuar nga Shoqata humanitare “Opoja” thuhet se gjithsej keto dy ditët e para të Ramazanit janë shpërndarë rreth 66 pako me gjëra elementare…

Aktualitet

Kryetari i KBI-së Ajhan ef. Beqiri uron muajin e Ramazanit

Të nderuar besimtarë të fesë islame!  Të nderuar qytetarë të komunës së Dragashit! All-llahu ne Kuranin famelarte thotë: “O ju që besuat agjërimi është obligim për ju, sikur që ishte obligim edhe për popujt para jush kështu që të bëheni të devotshëm” Muaji i shenjtë i Ramazanit është muaji i…