Regjistrohu
Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Kuzhina

Kuzhina

Bizele me kërpudha

Njihuni me përbërësit dhe mënyrën e përgatitjes Kur gatuani bizele, gjithmonë shtoni ujë të nxehtë, sepse uji i ftohtë dëmton perimet gjatë gatimit. Përbërësit: – 3 qepë; – 600 g…

Kuzhina

Hajvar shtëpie

Ky artikull ushqimor i shkëlqyeshëm bëhet sipas kësaj recete Kjo salcë e shijshme, është shoqëruese mjaft e mirë e ushqimeve, por mund të hahet edhe duke lyer fetat e bukës,…