Regjistrohu
Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.


Lajme nga Opoja

Shpallje & Njoftime

Ngarko më shumë

Sport

Momente krenarie…!

Jo shpesh rastis të gjendesh në mesin e një numri të madh të luftetarëve të ushtrisë më të lavdishme të shekullit XX, Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Bisedat që ata zhvillonin…

Ankesat në PZAP dhe në Gjykatën Supreme, janë pjesë e procesit zgjedhor, dhe si të tilla duhet respektuar

Nga fillimi e deri në përfundimin e zgjedhjeve, pra, deri te certifikimi i rezultateve, ekzistojnë një mori veprimesh procedurale juridike, të cilave pjesëmarrësit në zgjedhje duhet tu përmbahen. Nga fillimi,…

Mishmash kohe !

Ministria e Shendetësis së bashku me Ministrinë e Arsimit me rekomandim të IKSHP-së ka vendosur që viti i ri shkollor të shtyhet edhe për dy javë pra deri më 26…

Rrugëtim historie!

Jam ulur dhe po shkruaj, jo si zakonisht e jo si në çdo shkrim tjetër, por kësaj here për një falenderim, një falenderim i cilin duhet bërë çdo ditë, falenderim…

Zgjedhjet në UPZ, Prof. Asoc. Dr. Muharrem Faiku zgjedhet dekan në fakultetin juridik

Në universitetin ”Ukshin Hoti” në Prizren sot janë mbajtur  zgjedhjet për dekanët në njësitë akademike për mandatin e ardhshëm katër vjeçar, shkruan Gazeta e Re Zgjedhjet për dekanët e katër…

Avni Berisha u avancua në titullin akademik (Prof. dr.) në Universitetin e Prishtinës, FShMN (Departamenti i Kimisë).

Prof. Avni Berisha i lindur më 1983 (në Paris, Francë) nga fshati Buqe i Opojës (banues në Prishtinë), është Prodekan për çështje mësimore në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore (FShMN, Universiteti…

U PENSIONUA PROF. DR. MISIN MISINI – NJËRI NGA INXHINIERËT E PARË OPOJANË

Punën e tij të frytshme dhe me vlerë e respekton e gjithë komuniteti akademik, e respektojnë kolegët e tij, studentët e tij dhe i gjithë brezi i ri i inxhinierëve….

YRMET SHABANI NGA KOSAVA E OPOJËS, ARRIN GRADËN DOKTOR SHKENCE I PSIKOLOGJISË!

Bashkëvendësi ynë Yrmet (Idajet) Shabani nga fshati Kosavë, është i doktoruari i radhës nga Opoja. Ai më 2 qershor 2022 ka mbrojtur me sukses të lartë punimin e doktoratës me…