Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Author: TV OPOJA

Aktualitet

Pas situatës së krijuar me Covid-19 mblidhet shtabi emergjent në Dragash

Mbahet mbledhja e rregullt e Shtabit Emergjent në komunën e Dragashit Shtabi Emergjent ka mbajtur mbledhjen e rregullt. Mbledhjen e kryesoi kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani. Të pranishëm ishin të gjithë anëtarët e Shtabit Emergjent apo përfaqësuesit e tyre. Pikat e rendit të ditës të cilat u diskutuan…

Shpallje & Njoftime

Ndërpritet mësimi në ShML Ruzhdi Berisha në Dragash

Njoftim Pas takimit të task forcës për arsim, konsultimit me task forcën e shkollës dhe rekomandimeve të IKSHP u vendos që nesër të ndërpritet procesi mësimor në Shml “Ruzhdi Berisha” në Dragash me datë 19.10.2020 deri në arritjen e rezultateve nga IKSHPK-ja që pritet të arrijnë nesër pasdite. Dita e…

Personazhe

Profesoresha Manjola Brahaj sjell botimin e katërt me poezi!

Poetja dhe profesoresha tashmë e njohur Manjola Brahaj, vjen me librin e saj të katërt me poezi. Pas “Vajtimit të Kalipsosë” , “Na nuk jena t’ktuhit” dhe “Çka nuk tregohet nuk ka ekzistue” vjen “Ama ni lak”. Një përmbledhje me 50 poezi të shkrimtares e cila vjen si pjesë projekti…

Opinione

Kush në të vërtetë e ndau Gorën?

(Shkrim me shkas, i motivuar nga shkrimi i prof. Sadik Idrizi me titull “Ndoshta nuk e keni ditur, ose kush e ndau Gorën?”, i publikuar në profilin e tij në facebook më 20 gusht 2020.) Shkruan: Demir Reshiti* Ditë më parë, profesor Sadik Idrizi, njëri nga pionierët e boshnjakizimit të…

Shpallje & Njoftime

Shpallje për vende të lirë pune në Dragash

Drejtoria e Arsimit në komunën e Dragashit shpall konkurs për një mësimdhënës në lënden e matematikës. Vendi i punës është në Shfmu “Ilmi Batjari” në Blaç por që ky vend pune është i përkohshëm deri sa të kthehet punëtorja nga pushimi i lehonisë. Konkursi është i hapur deri ne fund…

Shoqata

NË DRAGASH, U ORGANIZUA PANAIRI ” PROMOVIMI I BIO PRODUKTEVE TË SHARRIT”

Në Dragash, për nder të Ditës Botërore të Ushqimit, është organizuar panairi ” Promovimi i bio produkteve të Sharrit”, nga OJQ ” Ambienti”. Menaxheri i OJQ ” Ambienti”, Reshat Reshiti, tha se qëllimi i organizimit të panairit me fermerë lokal të Dragashit, ka për synim promovimin e produkteve të qumështit,…

Arsim

Mësuesi Raif Myrtezani nga fshati Zaplluxhe është pensionuar.

Mësuesi Raif Myrtezani, i cili u ka kushtuar gjysmën e jetës nxënësve të tij, tani është 65 vjeç dhe njeherit është pensionuar. Mësuesi Raif Myrtezani vjen nga fshati Zaplluxhe e komunës së Dragash, e ku i cili udhëtonte çdo ditë për në fshatin Blaç për të dhënë kontributin e tij…