Sipas raportit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, në komunën e Dragashit me date 29.06.2020 për fat të keq ka rezultuar pozitiv një ( 1) rast i ri me COVID-19.

Rasti i ri në Dragash është gazetari i njohur nga treva e Opojës zotëri Demir Reshiti e ku dhe ai ka konfirmuar në profilin e tij që ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Gazetari Reshiti ka një kërkesë nga të gjithë të interesuarit për gjendjen e tij shëndetësore që të kontakojn me familjarët e tij sepse ai ka nevojë më shumë për të pushuar.

Po ju përcjellim njoftimin e gazetarit Demir Reshiti të publikuar në profilin e tij zyrtar në Facebook: