Të Shtunën në mbrëmje, aktivistë të lëvizjes Vetëvendosje u mblodhën në fshatin Zym të Opojës për të diskutuar rreth zhvillimeve të fundit në vend.

Rreth një fotografie të postuar nga delegati i partisë, Z. Laurat Krasniqi, në rrjetin social Facebook, i cili tregon se ata janë të gatshëm të marrin detyra institucionale, raporton Tv Opoja.

Televizionin Opoja duke bërë përpjekje për të zbuluar se për çfarë po grumbullohen këta aktivistë dhe nëse po përgatiten për zgjedhje të reja, njëri prej këtyre të fundit thotë se do t’i shohim në ditët në vijim.