Shkolla “Sezai Surroi” në krye me drejtorin Ziqiri Skenderi ishin prezent në festën e ditës së shkollës “Elmaz Ademi” nga Bardhoci i Kukësit.

Drejtori Ziqiri Skenderi në një fjalim rasti falendëroi për bashkëpunimin dhe u uroi për ditën e shkollës, e njëherit shfrytezoi rastin për ti uruar edhe për festat e nëntorit, e poashtu shprehu falendërim për atë çka bënë vëllezërit tanë në ditët e ekzodit, ndersa nxënësit iu bashkuan festës me këng e valle.

Bashkpunimi ndërmjet këtyre dy shkollave vazhdon të tregoj frute të mira në çdo fushë.

“Ky bashkëpunim është një bashkëpunim vllazëror dhe ky bashkëpunim do të vazhdoj” u shpreh Fadil Shaqiri drejtor i shkollës Elmaz Ademi kur ishte prezent në ditën e shkollës Sezai Surroi bashkë me një grup nxënësish që kishin përgadit valle e këng për këtë ditë.

Festimi i ditës së shkollës Sezai Surroi ku ishin prezent edhe shkolla “Elmaz Ademi”:

©TVOPOJA