Sot e hënë datë: 22.02.2021 që nga ora 08:00, si rrjedhojë e marveshjës së arritur në mes të kryetarit të Këshillit të Bashkësisë Islame Dragash z.Driton Qengaj dhe drejtorin e Qendres kryesore të mjekësisë familjare në Dragash z. Ramadan Jashari është bërë testimi për të gjithë imamët dhe myezinet e Këshillit të Bashkesise Islame Dragash të cilët kanë dashur që të bejnë testin për virusin Covid-19.
Me këtë rast dëshirojme të ju shprehim mirënjohje dhe konsiderat të gjithë mjekëve që janë marr me këtë punë kurse drejtorit të QKMF në Dragash z. Ramadan Jasharit respekt dhe falenderim për këtë projekt shumë të rëndëdishëm për ruajtjen e shëndetit publik në përgjithesi dhe të imamëve e myezinave në veqanti.
©TVOPOJA