SHKA “Bresna” ka fituar vendin e dytë dhe dy çmime tjera në edicionin e sivjetem të festivalit Hasi Jehon.

SHKA “Bresana” nga Opoja ishte pjesmarrës e festivalit Hasi Jehon e performoi natën e parë të këtij festivali, i cili organizohet nga SHKA Malsori në fshatin Gjonaj të Hasit.

SHKA “Bresana” në programin e përgaditur shfaqi ritet dhe zakonet e trevës së Opojës, me të cilat dhe korri sukses të madh, kësaj here si fituese e tri çmimeve, çmimin “Malsorja” vendi i dytë në festival, loja popullore më dalluar dhe rituali më objektiv.

©TVOPOJA