Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.


Category: Islame

Aktuale

Tërnava vazhdon në krye të BIK-ut

Bashkësia Islame e Kosovës ka mbajtur sot kuvendin zgjedhor, në të cilin me shumicë votash rizgjodhi Naim Tërnavën myfti të saj. Nga 60 vota gjithsej, ai u zgjodh në krye…

Islame

Kurrë mos u pendoni për mirësinë tuaj

Vjen një kohë në jetën tuaj kur ndoshta mund të ankoheni për sakrificën që keni bërë. Ndoshta do ta shikoni ‘rezultatin’ e asaj sakrifice dhe do të mendoni se nuk…