Kohët e fundit është bërë fenomen shumë i dobët nga njërëzit të ligë duke e sprovuar popullatën me gjëra shpifëse kunder komunitetit mysliman.
Caku i këtyre shpifjeve janë të parët hoxhallaret të cilët me ligjëratat e tyre mundohen të ju rikujtojnë besimtarëve rrugën e drejtë e cila është e vetmja për në drejtim të Ahiretit.

Në etiketimet e fundit ishte Hoxha i mirënjohur Elvis Naçi nga Shqipëria qe i cili në një ndër ligjëratat e tija kishte pasur për temë shpjegimin për vlerat e femrës në Islam.
Por nga kjo ligjëratë jan shkëputur vetem disa sekuenca të cilat e tregojn atë te kundërtën të cilën hoxha në ligjërimin e tij kishte thënë .
Andaj imami kishte reaguar ndaj kësaj dukurie në rrjetin social facebook ku me poshtë do të ju përcjell Tv Opoja

Shkrimi Elvis Nacit ne facebook:

“Te nderuar Vellezer dhe Motra me qindra Hoxhallare flasin cdo dite per miresite dhe vlerat qe ka femra ne fene Islame, nuk eshte e ndershme qe dikush te shkepuse disa sekonda nga fjalimet e Hoxhallareve dhe te nxise konflikte dhe fyerje midis Shqiptareve. Nese duan ti pasqyrojne Hoxhallaret mos ti shkepusin jashte kontekstit por ti pasqyrojne edhe qindrat e Hoxhallareve te nderuar qe e ngrejne vleren e femres ne piedestalin qe i takon! Shperndaje.”