Drejtoria e Arsimit ka bërë të gjitha përgatitjet që edhe dita e dytë e Testit të Maturës të shkojë sipas planit të paraparë.
Pjesa e dytë e testit përbehet nga pyetje të lëndës së matematikës dhe mësimit me zgjedhje.
Provimit më të rëndësishëm nga shkollimi i mesëm, do t’i nënshtrohen 200 maturantë të Komunës së Dragashit , të të gjitha profileve.

Deri më tani procesi i testimit po shkon shumë mirë, nxënësve u urojmë suksese dhe i falendërojmë për edukatën e lartë të treguar gjatë procesit të testimit. Poashtu edhe administruesit dhe monitoruesit janë duke e kryer punën në mënyrë korrekte që procesi i testimit të shkojë për së mbari.

Me respekt:
MSc.Vloran Cenaj
Drejtori i Arsimit në Dragash