Sot pata kenaqesi për të vazhduar kontratën edhe për një vit me kompanin e sigurimeve Scardian Sigurime e përfaqësuar në mënyr jashtëzakonisht profesionale nga agjenti I saj Memi Refiku.
Duke qenë I kënaqur me rimbursimet dhe me përgjigje të shpejta dhe korekte ne kemi kontraktuar me kete kompani sigurimesh thuajse te gjitha sherbimet qe I ofron, përfshir:

– sigurimin e automjeteve,
– sigurimin e objekteve dhe paisjeve,
– sigurimin e aksidenteve personale të punëtoreve.

Dhe sot shtuam edhe polisen për sigurimin shëndetësor të punëtoreve

Vazhdojm me vendore…!