Klubi i zhytjes”Prishtina” dhe  Shoqata  Vullnetare Emergjente “HELP Citizens”sot kanë organizuar aktivitet e zhytjes nën akull, në ujin e ftohtë të Liqenit të Batllavës.

Arberi nga Brezna e Dragashit i shoqëruar edhe nga disa pjestar tjerë të klubitë së zhytjes “Prishtina” janë zhytur në ujin e ftohtë të Liqenit të Batllavës.

Një biografi e shkurtë për Zhytesi Arber Krasniqi nga Brezna.

Arberi ësht zhytes profesionist, Nxenes i Ismail Kasumit, Është magjistër i regjisë së filmit. Ka marr pjesë në kerkim shpetim që pas luftes deri tani kudo që ka pasur nevojë.

Ky atraksion është organizuar nga Arber Krasniqi dhe klubi i zhytjes “Prishtina” dhe Shoqata Vullnetare Emergjente “HELP Citizens”.