Kryetari i komunës në Dragash, telegram ngushëllimi për Komandantin e Njësitit Profesional të Zjarrfikësve dhe Shpëtimit – Fari Piraj.
Me dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Komandantin të Njësitit Profesional të Zjarrfikësve dhe Shpëtimit- Fari Piraj.
Në emrin tim dhe të strukturave komunale në Dragash i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Piraj, të afërmve dhe kolegëve të të ndjerit.
Fariu u prehtë në paqe!
Shaban Shabani, kryetar i komunës në Dragash.
Dragash,
29 nëntor 2020