Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Abelard Tahiri ka thënë vendit, sipas tij, i duhen zgjedhje të reja.

Duke kritikuar qeverisjen aktuale dhe atë paraprake, Tahiri ka kërkuar që të mblidhen të gjitha partitë, në mënyrë që siç është shprehur ai, të caktohet data e zgjedhjeve të reja.

“Këtë vetëm qeverisje të mos quhet, është koha që të dakordohemi për një datë që ky Kuvend të shpërbëhet. Pra, sa më parë që të mblidhemi shpëtojmë këtë shoqëri nga degradimi”, ka thënë Tahiri