Sot, u mbajtë nata e tretë njëherit nata finale e festivalit “Hasi Jehon”, e dyta në radhë performoi “SHKA Bresana” ku para të pranishmëve të shumtë paraqiti: Vallet, këngët, traditat dhe zakonet e trevës së Opojës.

Performanc kjo e cila u prit shumë mirë edhe nga të pranishmit e poashtu edhe juria profesionale të cilët e vlerësuan këtë paraqitje me çmimin Malësorja ose Vendi i dytë në festival.

Kujtojm se kjo ishte paraqitja e 21-të e ansamblit nga Bresana në festivalin “Hasi Jehon”, festival ku çdo vit vlerësohen me çmimet kryesore të festivalit.