Regjistrohu
Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.


Category: Aktualitet

Aktualitet

FITUESIT E SONDAZHIT TË TVOPOJA

“TV OPOJA” SHPALL MË TË MIRËT NË OPOJË PËR VITIN 2018 Televizioni OPOJA si medium i vetëm televiziv nga komuna e Sharrit, në fund të vitit 2018 që përkonte me…

Aktualitet

Samidin Dauti – Pushtet “Axhamish”

Pushtetaret aktual erdhen ne pushtet me ndihmen e te ashtuquajturve “makelele,boshkovska,limanovska,gruevska” e shume emra dhe mbiemra te pa njohur per trevat tona te komunes se Dragashit,perkatesish te Sharrit. Ardhja e…