Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.


Category: Islame

Islame

Kjo është data kur do të fillojë Ramazani

Muaji më i rëndësishëm për myslimanët, muaji i Ramazanit këtë vit do të fillojë ditën e premte, më 24 Prill, ashtu siç shkruhet në kalendarin mysliman, shkruan opoja.tv Në muajin…

Aktualitet

Dhurohen pako ushqimore në Dragash

Agjencia Turke për bashkëpunim dhe koordinim “TIKA” në bashkëpunim me Këshillin e Bashkësisë Islame në Dragash sot kanë bërë shpërndarjen e 56 pakove ushqimore për familjet në nevojë përcjellë televizioni…