Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren gjatë ditë së sotme ka zgjedhur, Mërgime Kalënderi koordinatore të Departamentit të Gruas së KBI-Prizren

Njoftimi i plotë:

Mërgime (Hasan) Kalënderi nga Prizreni është e diplomuar në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë dhe aktualisht në përfundim të studimeve master në të njëjtin institucion.
Për një kohë të gjatë është active në komunën e Prizrenit në cilësinë e saj si mualime dhe ligjëruese.
Tani, ajo do ta drejtojë Departamentin e Gruas të KBI-Prizren.
Vlen të përmendet se Departamenti i Gruas i KBI-Prizren, gjatë vitit 2021 ka zhvilluar aktivitete fetare e kulturore në komunën e Prizrenit, duke angazhuar 16 mualime të përgatitura.
Urime e shumë suksese!