Këshilli i Bashkësisë Islame në Dragash, ka njoftuar se Haxhit nga Dragashi të cilët do të kryejn Haxhin gjatë këtij viti, janë vaksinuar për mbrojte nga COVID-19, raporton TV Opoja.

Vaksinimi i tyre është bërë në ambientet e Xhamisë së Bajtaklisë nē Prizren.

Njoftimi i plotë:

Sot me datë: 12.06.2022, në ambienti e xhamisë së Bajraklis në Prizren, është mbajtur procesi i vaksinimit të haxhive të regjionit të Prizrenit, konkretisht haxhit e komunës së Dragashit.

Urojm që haxhit të jenë të shendetshëm dhe të gatshëm për kryerjen e ritualit të Haxhit.

#HAXHI2022