Haxhinjët e Dragaahit kanë arritur në Hotelin e Mekes.

Kështu ka njoftuar Këshilli i Bashkësisë Islame të Dragashit, transmeton TV Opoja.

Njoftimi i Plotë:

Selam alejkum

NJOFTIM

Njoftojmë qytetarët e komunës së Dragashit, se haxhinjët e Dragashit kanë ARRITUR në hotel në Meken e Bekuar.
Haxhinjtë do të kenë nderin të jenë në udhëheqjen e udhëheqësit të grupit Xhafer ef. Fejziun (Kryeimami i KBI-Dragash).
Numri i haxhinjëve të Dragashit është 38 persona (19 burra dhe 19 gra).

Urojm që haxhit të jenë të shendetshëm dhe të gatshëm për kryerjen e ritualit të Haxhit.

#haxhi2022

/opoja.tv