Drejtori i Arsimit në Dragash , MSc. Vloran Cenaj, po merr pjesë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare me titull “SHQIPËRIA DHE SHQIPTARËT NË PROCESET INTEGRUESE RAJONALE DHE EVROPIANE-TERRITORI, SHOQËRIA, EKONOMIA, MJEDISI”, i cili nga data
14-15 shkurt 2020, po mbahet në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, organizuar nga Departamenti i Gjeografisë – Universiteti i Tiranës dhe Instituti i Studimeve Evropiane.

z.Cenaj, në njërën nga seancat e Konferencës është prezantur me kumtesën: “ROLI I POZITËS GJEOGRAFIKE DHE FAKTORËVE NATYROR NË
ZHVILLIMIN E POPULLSISË”
dhe ka realizuar disa takime me profesorë të Fakulteteve pjesëmarrëse. Në takime është kërkuar bashkëpunim konkret me qëllim të shkëmbimit të përvojave përcjellë Televizioni Opoja.