Të nderuar qytetar të komunës së Dragashit

Fatir Berzati, aktivist i komunitetit goran në emisionin frontal në T7, e të cilën e ka shpërnda dhe tv.Opoja, mes tjerash ka thënë se në Dragash të Prizrenit është një zyre Ruse, pra sipas tij, është një organizatë humanitare që shpërndan ndihma pas orës 18:00.
Ju njoftoj se organet kompetente janë në dijeni me deklaratën e këtij personi.
Ne gjat takimeve publike me qytetarët e regjionit të Gorës, nuk kemi vërejtur lëvizje dhe as dyshime të tilla, por organet kompetente janë ato të cilat do ta sqarojnë informatën e Fatir Berzatit.
Më respekt Kryetari i Komunës
Bexhet Xheladini.

Poštovani građani Opštine Dragaš

Fatir Berzati, aktivista Goranske zajednice, u emisiji frontal na T7, koju je između ostalog emitovala i TV Opoja , rekao je da u Dragašu postoji neka ruska kancelarija, pa je, prema njegovim rečima, reč o humanitarnoj organizaciji. koji dijeli pomoć poslije 18:00 sati.
Obavještavam vas da su nadležni organi upoznati sa izjavom ove osobe.
Tokom javnih sastanaka sa građanima gorskog kraja nismo zamijetili ovakva kretanja niti sumnje, ali nadležni organi su ti koji će razjasniti informacije Fatira Berzatija.
S poštovanjem, načelnik opštine
Bexhet Xheladini.