Qendra e Mjekësisë Familjare në Dragash nga sot i është shtuar edhe një autoambulancë e cila do të sherbje për të transportuar pacientët në raste të ndihmëse së shpejt.

Kjo autoambulancë e re do të ndikojë drejtpërdrejtë në ngritjen e shërbimeve shëndetësore në ketë QKMF dhe jo vetëm.

Kjo autoambulancë është investim i komunës së Dragashit.

Drejtori i QKMF-së Dr Ramadan Jashari sot ua ka dorëzuar çelësat e autoambulancës stafit emergjent duke ju uruar punë të mbarë dhe profesionale raporton televizioni Opoja.