NJOFTIM
Njoftohet kolektivi dhe nxënësit e SHFMU-së “Samidin Emini” në Kuk se për arsye se në shkollë do të kryhen punime në gelqerosje dhe ndërrimin e dyerve të klasave mësimi do të pezullohet për disa ditë nga dita e martë deri të hënën, por këto ditët e humbura do të zëvëndesohen në kohë të përshatshme duke i shfrytëzuar ditët e shtuna.
Renovimi i shkollës është shumë i nevojshëm, andaj duhet të jemi të kënaqur që kemi arritur këtë investim.

Me nderime drejtori i shkollës:
Xhemali Skenderi