Pas reshjeve të shumta të netëve të fundit Komuna e Dragashit u mbulua nga bora, edhe pse kompanit për pastrimin e rrugëve ishin gjat gjith kohës në teren qarkullimi në rrugët dhe qendrën komunale ishte me vështirësi të shumta.

Pasi që reshjet dhe era e fortë u ndalen, kompania e kontraktuar ia doli ti pastroj të gjitha rrugët, si ato parësore ashtu edhe ato dytësore brenda nëpër fshatra.

Keshtu që sot kompania e kontraktuar nga komuna ka bër pastrimin si dhe bartjen e borës nga qyteza për në vendet periferike.

Nga drejtuesit komunal kemi marrë përgjigje se tani më qendra e qytezës së Dragashit është e pastruar nga bora dhe kalimi në të është normal siç ishte me parë, njëherit bëjn apel te qyteraret që të mos i parkojn makinat vend e pa vend sepse edhe gjat ditës së nesërme do punohet për largimin e borës.