Në redaksinë e televizionit Opoja kemi pranuar një video nga vogëlushja Xhanije Shabani nga fshati Shajne e komunës së Dragashit, nxënëse në klasën e tretë në shkollën “Fetah Sylemjani” në paralelen e saj në fshatin Shajne, e cila ka dhënë një mesazh sensibilizues për moshatarët e saj.

Për shkak të pandemis Covid-19 nxënësja si shumë bashkëmoshatar po vijon mësimet nepërmjet televizionit, e deshpëruar se nuk mund të takoj shokët dhe shoqet e klasës në bankat shkollore ka vendosur që këtë periudhë ta kaloj duke lexuar përrallat të preferuar të saja.

Nga ato të cilat ajo i kishte përzgjedhur më të preferuara për të ishin: Hirushja, Bukuroshja e fjetur si dhe Sirenën e shum të tjera.
Ajo i këshillon bashkëmoshatarët e saj që të lexojn donjë libër për të kaluar këtë periudhë sa më lehtë.


© Televizioni Opoja 02 Prill 2020 ©