Klubi i zhytjes ”Prishtina” dhe Shoqata vullnetare Emergjente “HELP Citizens” në janar organizuan aktivitetin e zhytjes nën akull, në ujin e ftohtë të Liqenit të Batllavës.

Pjestar në këtë zhytje ishte edhe Arber Krasniqi nga Brezna, zhytes profesionist dhe pjestar në shumë aksione kërkim-shpëtimi që pas luftës deri tani kudo që ka pasur nevojë.

Arbri është inciator dhe organizator i zhytjes nën akullin e liqenit të Breznës, kjo zhytje do të bëhet nesër nga klubi i zhytjes “Prishtina” duke filluar nga ora 13:00.

TV Opoja do të jet prezente nesër në këtë organizim dhe do ju sjell pamje të mrekullueshme.

©TVOPOJA