Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Drejtorinë Komunale për Arsim, nga nesër, e hënë, më 10.06.2018 do të organizojë Festivalin Rinor 2019.

Ky vit do të jetë i shtatëmbëdhjeti me rradhë, festivali do të fillojë nga ora 12:00, dhe do të mbahet në sallë të Shtëpisë së Kulturës.

Prej shkollave që do të prezantojnë nesër janë:

1. Shfmu “Samidin Emini”, Kuk;
2. Shfmu “Restelica”, Restelicë;
3. Shfmu “Ulina”, Kosavë.

Finalja e gjithë këtij festivali tradicional do të mbahet të premten, duke filluar nga ora 14:00, ku do të përzgjidhen pikat më të mira nga të gjitha shkollat. Mirë ardhshi! Lirim Hajredini, drejtor i DKRS-së, Dragash

©TVOPOJA