OJQ/SHEA dhe Komuna e Dragashit organizojn promovimin e bio-podukteve të Sharrit me rastin e Ditës botrore të ushqimit.

Aktiviteti do të organizohet me pjesmarrjen e fermerëve nga zona e Sharrit të cilët do të ekspozojn bio-produktet e tyre në tregun e gjelbër të qytezës së Dragashit më datë:
16.10.2020.duke filluar nga ora 9:00.
#MIRËSEVINI#