Ndeshja futbollistike e zhvilluar sot ndermjet Kf Ana Drini me KF Opoja ka përfunduar me barazim të rezultatit transmeton televizioni Opoja.

Ndeshja e cila ishte zhvilluar sot ka përfunduar me rezultat tre me tre.
Klubi futbollistik Opoja kohëve të fundit ka marrë përforcime të reja si dhe është duke zhvilluar trajnime të rregullta.