Ndeshja ndermjet Kf Opoja- Kf Gjakova e zhvilluar javen e kaluar ne stadiumin “Perparim Thaçi”ne Prizren perfundoi me rrezultat 2:2. Por Federata e Futbollit te Kosoves,pas ankeses se klubit Opoja dje ka marr vendim qe kjo ndeshje te regjistrohet ne favor te Kf” Opoja” perfundimisht me rrezulltat 3: 0 per shkak te parregullesive formale te konfirmuara ne kete ndeshje transmeton Tv Opoja.

Pas kesaj fitoreje klubi futbollistik Opoja eshte ngjitur per 4 vende ne tabelen e Liges 2 dhe po vazhdon me nje seri rrezulltatesh te mira,fakt ky qe ka bere qe shume dashamir te futbollit ti gezohen pa mase sukseseve te klubit te tyre. Ndeshja e rradhes do te zhvillohet te dielen ne Pejë kunder klubit futbollistik Behari.